skip to Main Content

Kamers en Faciliteiten

Wij beschikken over 11 kamers met douche en toilet. Waarvan één kamer een extra bed heeft. Elke kamer is in dezelfde landelijke stijl ingericht en beschikt over basisfaciliteiten en gratis internet. In ons salon kan u aperitieven of nagenieten met een drupke. U kan een boek lezen of een spel spelen die we u graag uitlenen. In de zomer op ons terras met mooie moerbei, zou u zich zelfs in Toscane kunnen voelen.

Selecteer Data

 ‘Geschiedenis van het hotel’

Het hotel heeft een kleine historie. Het oudste gedeelte dateert van ergens 1500 en deed toen dienst als boerderij. De huidige schuur was toen een woning en tussen het hotel en schuur liep de dorpsweg. Met verloop van tijd herbergde het gebouw ook een dorpswinkel en café. Het gebouw is in 1990 verbouwd tot zijn huidige vorm en was eerst gekend als herberg ‘de Oude Bron’. Dan hebben de vorige eigenaars het hotel omgevormd tot Hotel Restaurant The King’s Head Inn. De naam verwijst naar hun favoriete vakantiebestemming, Engeland en naar King Charles I die in 1649 onthoofd werd (The King’s head). In de receptie kan u een authentiek uithangbord terugvinden waarop het portret van King Charles I is afgebeeld.

Over ons

Even voorstellen; wij zijn João, Joke, Emma en Alyssa en de gastheren van hotel The King’s Head Inn. Sinds 2017 zijn wij de trotse eigenaars van dit gezellige plekje. We zijn niet aan ons proefstuk toe en hebben reeds wat ervaring in de hotelsector genoten. Onze eerste stappen hebben we in een 5-sterren hotel gezet. Daarna hebben we als managementkoppel een familiehotel aan de kust uitgebaat. Allemaal leuke ervaringen, maar het kriebelde om toch ons ‘eigen stekje’ te hebben. En dat hebben we uiteindelijk gevonden bij Hotel The King’s Head Inn. U zal zien dat wij streven naar een gemoedelijke en familiale sfeer in het hotel en dit alles in een prachtig decor! Bij ons zal u kunnen onthaasten en genieten van de pracht van onze natuur.

Back To Top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Privacybeleid