skip to Main Content

‘Weekendje weg’ arrangementen 

“Wij beschikken over 11 kamers met douche en toilet. Waarvan één kamer een extra bed heeft. Elke kamer is in dezelfde landelijke stijl ingericht en beschikt over basisfaciliteiten en gratis internet. In ons salon kan u aperitieven of nagenieten met een drupke. U kan een boek lezen of een spel spelen die we u graag uitlenen. In de zomer op ons terras met mooie moerbei, zou u zich zelfs in Toscane kunnen voelen.

Sinds 2023 kunnen onze gasten genieten van onze wellnessruimte. Deze is privé en kan per uur gereserveerd worden aan 15eur pp per uur. U kan ook het wellnessarrangement reserveren waarin het gebruik van de spa inbegrepen is.

Honden zijn toegelaten; max 2 kleine hondjes of 1 middelgrote tot grote hond per kamer. De prijs per nacht is 10eur per hond. Gelieve er rekening mee te houden dat de hond niet toegelaten is op het bed of stoelen. Onze hotelhanddoeken worden niet gebruikt voor de verzorging van de hond. Deze moet u zelf voorzien. Bij overtredingen zal een extra schoonmaakkost van 50euro aangerekend worden”

Ontbijt en 3-gangen menu
Prijs V.A. €149 p.n. dubbele kamer
Prijs V.A. €112 p.n. single kamer
Ontbijt en 4-gangen menu
Prijs V.A. €169 p.n. dubbele kamer
Prijs V.A. €132 p.n. single kamer

*Tijdens weekends minimum twee nachten. Kan ook op weekdagen gereserveerd worden. Prijzen kunnen variëren naargelang de période.

Midweekarrangementen:

Voordelige prijzen en u ontdekt het echte Voeren in alles rust : elke dag warm en koud ontbijtbuffet en drie-gangen keuzemenu inbegrepen. Heel het jaar te reserveren, met uitzondering rond feestdagen.

4 nachten 4 diners aankomst zondag
3 nachten 3 diners aankomst zondag
3 nachten 2 diners aankomst maandag
Bij deze arrangementen geniet u van 25% korting op het halfpension tarief dat reeds een voordeelprijs is.

Stay 3 Pay 2:

Niet te missen! Drie nachten blijven en maar twee betalen! Boekbaar vanaf half november tot half december en in maart. Volg ons op facebook of klik op “Boek Nu” om te zien wanneer deze tarieven open zijn.

Aankomst: Zondag, Maandag of Dinsdag.
Back To Top

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Privacybeleid