Smokkel route arrangement

Verleg uw grenzen via deze super aanbieding!!

Sinds mensenheugenis is smokkelen voor bewoners in de grensstreek een tweede natuur geworden, iedereen deed er aan mee en maakte zo gebruik van het prijsverschil op bijna alle producten Het wordt nu gezien als de meest romantische misdaad uit de Nederlandse/Belgische geschiedenis, een kat en muis spel met de douaniers tussen Nederland, België en Duitsland.
In het gebied tussen de Voerstreek en zijn buurdorpen in het Nederlandse was dit ook een zeer geliefde bijverdienste en wij willen u graag kennis laten maken met deze streek. Loop de paden die de smokkelaars lang geleden bewandeld hebben, in hun spel met de douane……, in het  gebied net over en langs de grens.
In ons arrangement logeert u 1 nacht bij Hotel The Kings Head Inn in Teuven en 1 nacht bij Hotel, Herberg & Appartementen de Smidse in Epen.

  • Bij aankomst ontvangt u 2 wandelroutes , tussen Teuven en Epen van elk ongeveer 20 kilometer.
  • 2 overnachtingen op een kamer met douche en toilet inclusief een goed en stevig ontbijt
  • 2 avonden geniet u van een heerlijk diner
  • wij vervoeren uw bagage, u kunt uw auto gratis laten staan op het 1e logeer adres.

De prijs bedraagt € 60.00 per persoon per nacht,de toeslag voor een 1 pers. kamer bedraagt € 20.00 per nacht. (uitsluitend voor dit arr.) Uw hond mag mee komen wandelen en logeren en hiervoor vragen wij een vergoeding van € 6.00 per nacht.
Dit arrangement is het hele jaar te boeken alleen niet gedurende vakanties en niet combineerbaar met feestdagen of andere promoties. aankomst mogelijk in The Kings Head Inn op zondag of maandag. Hotel,Herberg & Appartementen de Smidse, Epen, info@smidse.nl

Dit arrangementen is te boeken via telefoon (0032(4)381 13 24) of via e-mail berichtje info@tkhi.be